KépzettségekLogopédus és Hallássérültek Pedagógiája szakos gyógypedagógus

2019-ben szereztem gyógypedagógus diplomámat a Eötvös Loránd Tudományegyetem Bárczi Gusztáv Gyógypedagógia Karon. A képzés során több területen szereztem tapasztalatot, betekinthettem  a klinikai logopédia, a siket gyermekek oktatása és a beszédtechnika világába is. Jelenleg logopédusként dolgozom a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat XVII. Kerületi Tagintézményében.  Óvodák logopédiai ellátását végzem a kerületben, ezen kívül részt veszek a beszédindító csoportban, amit közösen vezetünk egy konduktor kollégával. Az óvodai munkám során nyelvi késés terápiát, artikulációs terápiát, grafomotoros fejlesztést tartok.
Audionarrátor 

2020 végén vizsgáztam le audionarrátorként a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. képzésén. Gyakorlatomat a Pesti Magyar Színházban töltöttem. A képzés felkészített minket színházi előadások, mozifilmek és kiállítások narrálására látássérült személyek számára. A narráció során a látássérültek számára nem látható vizuális információk átadása történik egy fejhallgatón keresztül. Színházi-nevelési szakember

Szintén 2020-ban fejeztem be a tanulmányaimat a Színház- és Filmművészeti Egyetemen színházi-nevelési szakemberként. A képzés során drámajátékokkal, dramaturgiával és színházi foglalkozások szervezésével foglalkoztunk. Szakdolgozatomat a gyógypedagógiai tanulmányaimra alapozva írtam meg, címe: "Szemléletformálás drámajátékokkal hallássérült személyek társadalmi beilleszkedése érdekében, felső tagozatos diákok körében".